Контакт

Контакт

Почитувани,
 
Ви благодариме за интересот за учество во нашата школа.
 
Доколку сакате да добиете повеќе информации за функционирањето на нашата школа контакирајте не на (+389) 70 355 141 (Горан Ѓоргоноски, координатор на проектот Ракомет За Секое Дете), на info@rakometzasekoedete.mk или пополнете го формуларот за контакт, а ние со задоволство ќе Ве контактираме.
 
Се гледаме во сала!

Контакт

Горан Ѓоргоноски,
координатор на проектот Ракомет За Секое Дете

(+389) 70 355 141

info@rakometzasekoedete.mk

Школа

Камп „40х20“

© 2023 Created by Maksim Sarafimovski