НОВА ЛОКАЦИЈА ВО ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА – СКОПЈЕ

ООУ “Кирил Пејчиновиќ” во Општина Кисела Вода од синоќа е новата локација каде што нашите најмали ракометари како дел од проектот #РакометЗаСекоеДете ќе стекнуваат ракометно знаење, ќе се социјализираат, ќе се дружат и забавуваат. Секој вторник, петок и сабота со Професорот Јаковче Матлиески. За повеќе информации за термините и условите на школата контактирајте не на 070/355-141 или во ИНБОКС

-Термините за тренинг во ОУ „Кирил Пејчиновиќ“ во Општина Кисела Вода се вторник во 19:00, петок во 18.30 и сабота во 12.30 часот