ПРОЕКТОТ #РАКОМЕТЗАСЕКОЕДЕТЕ СЕ ПРОШИРУВА И ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

Нашите мали ракометари од неодамна стартуваа со тренинзи во школата за ракомет во Велес. Проектот #РакометЗаСекоеДете преку школата за ракомет #ТОПКА е присутен на две локации на ниво на Општина Велес и тоа ООУ „Васил Главинов“ и ООУ „Блаже Конески“, каде што наш тренер е #Професор Злате Стојковски. Повеќе информации на 078/278-950

#СеГледамеВоСала