Јуниор Куп

  • All Post
  • Јуниор Куп
  • Камп 40х20
  • Ракомет За Секое Дете
  • Школа
ПРОЕКТОТ „РАКОМЕТ ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ“ ГО ПРОСЛАВИ ВТОРИОТ РОДЕНДЕН, СО НАТПРЕВАРИ, ТОРТА И ДРУЖЕЊЕ

Со првиот Јуниор Куп, турнир во мини ракомет, најголемата и најдобро организираната школа за ракомет во Македонија, дел од проектот Ракомет За Секое Дете, го прослави својот втор роденден и најубав начин ја најави третата сезона од своето постоење. Со натпревари помеѓу екипите составени од децата од школата, поделени според возраст и ракометно…

Стартуваше Втората Сезона од Проектот „Ракомет За Секое Дете“

Како новитет оваа година, за надградување на самиот проект, предвидени се и едукативни предавања за членовите на нашата школа, во насока на здрави навики и здрав начин на исхрана, неопходно да едно дете прерасне во добар спортист, но и здрава личност која во иднина ќе може да придонесе за напредок на општеството. Со…

За организаторот...

КМГ Груп Спорт е основач и организатор на проектот Ракомет За Секое Дете, кој го сочинуваат три сегменти: школа за ракомет ТОПКАлига во мини ракомет Јуниор Куп и ракометен камп „40х20“.

Последни новости

Категории

Контакт

Горан Ѓоргоноски,
координатор на проектот Ракомет За Секое Дете

(+389) 70 355 141

info@rakometzasekoedete.mk

Школа

Камп „40х20“

© 2023 Created by Maksim Sarafimovski