Новости и активности

  • All Post
  • Јуниор Куп
  • Камп 40х20
  • Ракомет За Секое Дете
  • Школа
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ЗА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА РАКОМЕТНИОТ КАМП „40х20“

30.06 – 05.-7.2024 година , Охрид – Република Македонија Во периодот од 30.06 до 05.07.2024 година, на брегот на Охридското езеро, во комплексотна хотелот „Аквалина“ во Населба Св. Стефан во Охрид ќе се одржи третото издание наракометниот камп „40х20“. Комплетната понуда на кампот ги опфаќа следните сегменти иуслови: Шест дена тренинг, надградба, едукација,…

ПЛАН И ПРОГРАМА НА РАКОМЕТНИОТ КАМП     „40х20“

Со реализација на програмата и планот за работа секој учесник на кампот, сопоставување на цели и задачи, ќе го збогати, усоврши и надгради своеторакометно знаење, на индивидуални и групни тренинзи и останатитеактивности со кои секој учесник на кампот ќе се стекне со следнитекарактеристики: ИНДИВИДУАЛНИ ТРЕНИНЗИ ПО ПОЗИЦИИ ВО РАКОМЕТОТ: Голмани: проверка на состојбата,…

Горан Ѓоргоноски од Ракомет За Секое Дете ќе биде дел од втората конференција HandballTalks

Координаторот на проектот Ракомет За Секое Дете, Горан Ѓоргоноски, ќе биде учесник на втората конференција Handball Talks, со работен наслов “Ракомет, утре”, во организација на најпознатиот регионален портал, Балкан Хендбал со техничка поддршка на РК Нексе од Нашице, која ќе се одржи на 3 и 4 Ноември во Нашице.Познати имиња од просторите на…

Повеќе новости...

Нема повеќе содржина.

За организаторот...

КМГ Груп Спорт е основач и организатор на проектот Ракомет За Секое Дете, кој го сочинуваат три сегменти: школа за ракомет ТОПКАлига во мини ракомет Јуниор Куп и ракометен камп „40х20“.

Последни новости

Категории

Контакт

Горан Ѓоргоноски,
координатор на проектот Ракомет За Секое Дете

(+389) 70 355 141

info@rakometzasekoedete.mk

Школа

Камп „40х20“

© 2023 Created by Maksim Sarafimovski