Камп 40х20

  • All Post
  • Јуниор Куп
  • Камп 40х20
  • Ракомет За Секое Дете
  • Школа
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ЗА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА РАКОМЕТНИОТ КАМП „40х20“

30.06 – 05.-7.2024 година , Охрид – Република Македонија Во периодот од 30.06 до 05.07.2024 година, на брегот на Охридското езеро, во комплексотна хотелот „Аквалина“ во Населба Св. Стефан во Охрид ќе се одржи третото издание наракометниот камп „40х20“. Комплетната понуда на кампот ги опфаќа следните сегменти иуслови: Шест дена тренинг, надградба, едукација,…

ПЛАН И ПРОГРАМА НА РАКОМЕТНИОТ КАМП     „40х20“

Со реализација на програмата и планот за работа секој учесник на кампот, сопоставување на цели и задачи, ќе го збогати, усоврши и надгради своеторакометно знаење, на индивидуални и групни тренинзи и останатитеактивности со кои секој учесник на кампот ќе се стекне со следнитекарактеристики: ИНДИВИДУАЛНИ ТРЕНИНЗИ ПО ПОЗИЦИИ ВО РАКОМЕТОТ: Голмани: проверка на состојбата,…

Втора година по ред македонскиот бисер Охрид е домаќин на ракометниот камп “40х20“

Со пристигнување на учесниците во Охрид, сместување, задолжување опрема и попладневни тренинзи, во неделата попладне стартуваше второто издание на ракометниот камп „40х20“ во Охрид. Деведесет момчиња и девојки од четири земји, на возраст од 7-17 години, следните 6 дена ќе ги до усовршуваат своите знаење во ракометната игра, ќе се дружат и забавуваат…

Повеќе новости...

Нема повеќе содржина.

За организаторот...

КМГ Груп Спорт е основач и организатор на проектот Ракомет За Секое Дете, кој го сочинуваат три сегменти: школа за ракомет ТОПКАлига во мини ракомет Јуниор Куп и ракометен камп „40х20“.

Последни новости

Категории

Контакт

Горан Ѓоргоноски,
координатор на проектот Ракомет За Секое Дете

(+389) 70 355 141

info@rakometzasekoedete.mk

Школа

Камп „40х20“

© 2023 Created by Maksim Sarafimovski